Άγριο έγκλημα στις φυλακές: Ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου σκότωσε συγκρατούμενό του
«Ξαναχτύπησε» ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου μέσα στις φυλακές.
Στον θάνατο ενός κρατουμένου κατέληξε συμπλοκή που σημειώθηκε χθες Σάββατο, μέσα στις φυλακές της Αγιάς στα Χανιά.
Η συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε δυο κρατουμένους με καταγωγή από τη Γεωργία, με τον έναν από αυτούς να τραυματίζει θανάσιμα με αιχμηρό αντικείμενο, τον συγκρατούμενο του.
Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά του κρατουμένου στο νοσοκομείο Χανίων.
Οι διασώστες του ΕΚΑΒ προσπάθησαν να τον επαναφέρουν κάνοντάς του ανάνηψη δυστυχώς όμως για τον κρατούμενο ήταν ήδη αργά καθώς το τραύμα που είχε δεχτεί ήταν μοιραίο.
Θα αποφυλακιζόταν σε δύο χρόνια
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο δράστης του εγκλήματος είναι ο δράστης της δολοφονίας του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου, το 2008.
Μάλιστα ο δράστης και του νέου εγκλήματος θα συμπλήρωνε σε δύο χρόνια τα 15 έτη κράτησης και θα αναμενόταν η αποφυλάκιση του
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
- Google: Απευθείας ηχητική μετάφραση στα ακουστικά ήχου με τη βοήθεια της AI
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)





















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442