Προκαταρκτική έρευνα Σιμιτζόγλου για τις χυδαιότητες του Πάμπλο Γκαρσία
Ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριφέρθηκε σαν κοινός χούλιγκαν, βρίζοντας τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, και ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διενεργεί προκαταρκτική εξέταση
Οι χυδαιότητες του Πάμπλο Γκαρσία μετά τον τελικό του Κυπέλλου παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ξέφυγε επικίνδυνα στους πανηγυρισμούς, έβριζε τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη σαν κοινός χούλιγκαν, και τώρα θα κληθεί να απολογηθεί για την απαράδεκτη και άκρως προκλητική συμπεριφορά του.
Ο αθλητικός εισαγγελέας Αθηνών Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου διενεργεί προκαταρκτική εξέταση για το ηχητικό υλικό του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος εμφανίζεται σε βίντεο να βρίζει χυδαία τον Ολυμπιακό και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο Σιμιτζόγλου διερευνά ενδεχομένη παραβίαση του αθλητικού νόμου 2725/99 από τον Γκαρσία.
Παράλληλα, με την ιδιότητα του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εξετάζει τυχόν πειθαρχικό αδίκημα για να ασκήσει δίωξη σε βάρος του ουρουγουανού προπονητή.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μανόλο Χιμένεθ είχε κουβέντα με τους Διούδη, Μόντσου, Φαμπιάνο και Αθανασιάδη για τα αίτια της πολύ κακής πορείας του Άρη, που οφείλει να βγάλει αντίδραση στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 3-1 σετ του Σιντάρο Μοτσιζούκι και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open – Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι ο Τόμας Μάτσαχ