Τα πάνω-κάτω με τον Λιονέλ Μέσι έχει φέρει ο Ζοάν Λαπόρτα.
Ο καταλανικός τηλεοπτικός σταθμός TV3 μετέδωσε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης ότι ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα σχεδόν έχει πείσει τον αργεντινό επιθετικό να ανανεώσει.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μέσι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο, που θα διαρκέσει έως τον Ιούνιο του 2023.
Επιπλέον, ο Λίο αποδέχεται μεγάλη μείωση στις αποδοχές του, για να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να ξεπεράσει την απώλεια εσόδων από την πανδημία.
Εφόσον επιβεβαιωθεί η πληροφορία, θα πρόκειται για μια μεγάλη ρελάνς του Λαπόρτα.
Πάντως, από την πλευρά του Μέσι, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Ιούνιο, δε σχολιάζεται το παραμικρό για τις συζητήσεις με τους Μπλαουγκράνα.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Η Euroleague έκανε γνωστούς τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κόντρα στην Έφες, και του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μακάμπι.
Ο Ολυμπιακός με το τρίποντο κόντρα στη Λεβερκούζεν «φτιάχνει» ακόμη περισσότερο το ευρωπαϊκό του μέλλον – Πώς μπορεί να βρεθεί απευθείας στην επόμενη League Phase του Champions League