Ο Άνχελ Κρέσπο έχει ταλαιπωρηθεί πολύ από τραυματισμούς τη φετινή σεζόν και στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη χτύπησε ξανά και αντικαταστάθηκε στο 58′.
Ο Ισπανός αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο μηριαίο του δεξιού ποδιού και τα ανακλαστικά τεστ του ιατρικού επιτελείου έδειξαν ότι το πρόβλημα είναι μυϊκό.
Ο Κρέσπο αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική, προκειμένου ο γιατρός του Δικεφάλου να αποκτήσει άποψη για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή.
Πάντως, μοιάζει δύσκολο ο Κρέσπο να προλάβει το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και το ζητούμενο είναι εάν μετά το Πάσχα θα τεθεί στη διάθεση του Πάμπλο Γκαρσία.
Ο Αντρέι Στογιάκοβιτς τρελαίνει… κόσμο στο NCAA με τις επιδόσεις του και πρώην σταρ του NBA τον αποθεώνουν – Τα δεδομένα για το αν θα επιλέξει να αγωνιστεί με την Εθνική Σερβίας ή με την Ελλάδα
Ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα με 21-12 της Βουλιαγμένης και συνεχίζει την ασταμάτητη πορεία του, έχοντας πλέον 20 νίκες σε 20 αγώνες και όντας μόνος πρώτος στη βαθμολογία – Κλείδωσε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα play offs