Σε παράσταση για ένα ρολο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (3-0) στο Ρέντη για την 6η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Volleyleague.
Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησε η απονομή του βαρυτιμου τροπαίου, με τον Δημήτρη Καζάζη και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η κάμερα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού κατέγραψε τη στιγμή της απονομής, αλλά και τους πανηγυρισμούς των παικτών και του τεχνικού τιμ της πειραϊκής ομάδας για το 30ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Με 0-0 απέναντι στη Μαρκό, έκλεισε τη σεζόν στη Super League 2 η πρωταθλήτρια Καλαμάτα, ενώ ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 εντός τον Ολυμπιακό Β’ . «Αγκαλιά» με την παραμονή η Ελλάς Σύρου νίκησε 1-0 τα Χανιά.
Με δύο γκολ του Ντάνι Γουέλμπεκ η Μπράιτον επικράτησε με 2-1 της Λίβερπουλ η οποία έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς νίκη και χάνει έδαφος για την τετράδα.
LIVE: Φούλαμ – Μπέρνλι. Παρακολουθήστε live στις 17:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φούλαμ – Μπέρνλι για την 31η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Premier League.
Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε με πολύ θετικά λόγια για τον Χουάντσο και συγκεκριμένα για την άμυνα που έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.