Γιώργος Καραϊβάζ : «Λύγισε» στον αέρα η Ρίτσα Μπιζόγλη – Τα συγκινητικά λόγια του Παπαδάκη
Ο Γιώργος Καραϊβάζ, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο Καλλίφυτο Δράμας
Ο Γιώργος Καραϊβάζ, που εκτελέστηκε εν ψυχρώ το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο Καλλίφυτο Δράμας.
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Παπαδάκης που είχε κληθεί να σχολιάσει την επικαιρότητα, ζήτησε να κάνει μια αναφορά στο θέμα. «Θα το πω, δεν μπορώ να μην το πω. Ο Γιώργος πρέπει να είναι περήφανος από εκεί ψηλά για το παλικάρι του» ανέφερε ο πολύπειρος παρουσιαστής.
Τη στιγμή εκείνη, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου, Ρίτσα Μπιζόγλη, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
«Λύγισε» από τα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη και από τη συναισθηματική φόρτιση. Μάλιστα, η συγκίνηση ήταν τόσο εμφανής καθώς ακόμα και όταν προχώρησε με τη θεματολογία του δελτίου, δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.