Ιράν : Απελευθέρωσε το κορεατικό τάνκερ που κρατούσε από τον Ιανουάριο
Κατά την περίοδο που η Τεχεράνη ασκούσε πίεση στη Σεούλ για να αποδεσμεύσει ποσά αρκετών εκατομμυρίων ευρώ που είχαν δεσμευθεί σε νοτιοκορεάτικες τράπεζες εξαιτίας των κυρώσεων των ΗΠΑ, ενημέρωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας
Το Ιράν απελευθέρωσε δεξαμενόπλοιο υπό νοτιοκορεατική σημαία το οποίο είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο, κατά την περίοδο που η Τεχεράνη ασκούσε πίεση στη Σεούλ για να αποδεσμεύσει ποσά αρκετών εκατομμυρίων ευρώ που είχαν δεσμευθεί σε νοτιοκορεάτικες τράπεζες εξαιτίας των κυρώσεων των ΗΠΑ, ενημέρωσε το υπουργείο Εξωτερικών της Νότιας Κορέας.
Το Hankuk Chemi είχε συλληφθεί μαζί με το πλήρωμά του από το ναυτικό των Φρουρών της Επανάστασης.
Στην ανακοίνωση Τύπου που δημοσιοποίησε, το νοτιοκορεάτικο ΥΠΕΞ διευκρίνισε ότι ο καπετάνιος του δεξαμενόπλοιου αφέθηκε επίσης ελεύθερος και το σκάφος «απέπλευσε με κάθε ασφάλεια σήμερα».
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.