Μπαρτσελόνα – Βαγιαδολίδ : Ο Μέσι γιόρτασε οικογενειακώς το ρεκόρ συμμετοχών (vid)
Πριν τη σέντρα στο ματς της Μπαρτσελόνα με τη Βαγιαδολίδ ο Λιονέλ Μέσι πήρε φωτογραφήθηκε με όλη την οικογένειά του κρατώντας τη φανέλα με τις υπογραφές όλων των συμπαικτών του για τις 768 συμμετοχές με τους «μπλαουγκράνα».
Στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής της La Liga κόντρα στη Σοσιεδάδ ο Λιονέλ Μέσι έγινε ο ρέκορντμαν συμμετοχών στην ιστορία της Μπαρτσελόνα με 768 εμφανίσεις.
Το βράδυ της Δευτέρας (5/4) πριν τη σέντρα του ματς με τη Βαγιαδολίδ στο Καμπ Νου ο Αργεντινός σταρ πήρε ως δώρο μια φανέλα για τις 768 συμμετοχές, με τις υπογραφές όλων των συμπαικτών του.
Για να το γιορτάσει φωτογραφήθηκε με όλη την οικογένειά του και δεν έκρυψε τη χαρά του για ακόμη ένα σπουδαίο επίτευγμα με τον σύλλογο.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Κόρι Τζόζεφ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στα παρκέ κόντρα στη Ζαλγκίρις και ο Αμερικανός μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάστασή του, δηλώνοντας πως νιώθει ακόμη καλύτερα απ’ ότι πριν τραυματιστεί.
Ο Λιονέλ Μέσι φιλοξενήθηκε σε γνωστό podcast και μεταξύ των όσων ποδοσφαιρικών αναφέρθηκε, ο θρύλος της μπάλας αποκάλυψε και τι είναι αυτό που μετανιώνει περισσότερο από καθετί στη ζωή του...