Τις τελευταίες εξελίξεις στον «πόλεμο» ανάμεσα στην Τέτα Καμπουρέλη και τον Νίκο Κοκλώνη, μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής για εκβιασμό κατά της αισθητικού, σχολίασε η Αθηναΐς Νέγκα.

Το χρονικό μιας «μάχης»

Η γνωστή αισθητικός Τέτα Καμπουρέλη φέρεται να ζητά από τον εκδότη του περιοδικού ΟΚ!, Νίκο Κοκλώνη, να της καταθέσει 50.000 ευρώ στον λογαριασμό της για μία φωτογραφία που βρίσκεται στο τεύχος που κυκλοφορεί με τα «Νέα» το Σάββατο 3 Απριλίου. Στο τεύχος αυτό υπάρχει και ρεπορτάζ για την περίφημη υπόθεση του ριφιφί στο Ψυχικό, στην οποία είναι κατηγορούμενος ο 58χρονος σύζυγός της.

Για το θέμα αυτό μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» η δημοσιογράφος και σύμβουλος έκδοσης του περιοδικού, Σόνια Καζόνι.

Σύμφωνα με την κυρία Καζόνι, η γνωστή αισθητικός ήταν ενήμερη για το ρεπορτάζ, ωστόσο όταν βγήκε το διαφημιστικό σποτ για την έκδοση του τεύχους του περιοδικού, η κυρία Καμπουρέλη ενοχλήθηκε και έστειλε μηνύματα στον εκδότη ζητώντας 50.000 ευρώ.

Το θέμα έχει πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

50.000 ευρώ ζητά από τον Νίκο Κοκλώνη η Τέτα Καμπουρέλη για τις φωτογραφίες της στο ΟΚ

«Τεχνικά δεν βλέπω να έχει απειλήσει η Τέτα Καμπουρέλη τον Νίκο Κοκλώνη»

Η Αθηναΐς Νέγκα βρέθηκε μέσω skype το πρωί της Παρασκευής στο «Πάμε Δανάη», όπου μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει την Τέτα Καμπουρέλη προσωπικά, ωστόσο μοιράστηκε μια διαφορετική προσέγγιση, σχετικά με το πόσο πρέπει να ποινικοποιείται το να ζητά κάποιος χρήματα.

«Αντιδράμε περίεργα και με έναν άγριο τρόπο όταν κάποιος ζητά χρήματα. Γιατί ποινικοποιούμε το να θέλει κάποιος λεφτά επειδή βρίσκεται στο εξώφυλλο ενός περιοδικού και αυτό το περιοδικό θα πουλήσει έχοντας το πρόσωπό του στο εξώφυλλο. Απλά, και θέλω να απομακρυνθώ από τη συγκεκριμένη περίπτωση, διεθνώς ζητάνε οι άνθρωποι λεφτά και η αλήθεια είναι τεχνικά, είναι στη διακριτική ευχέρεια κάποιου να πει ότι εγώ στο χ, ψ, ω περιοδικό, να πει εγώ δεν θέλω να είμαι στο εξώφυλλο αυτού του περιοδικού. Είναι δικαίωμά του» ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως η Τέτα Καμπουρέλη είναι παράπλευρη απώλεια, καθώς δεν είναι η ίδια προφυλακισμένη αλλά ο σύζυγός της.

«Τεχνικά δεν βλέπω να έχει απειλήσει η Τέτα Καμπουρέλη τον Νίκο Κοκλώνη. Το απειλώ είναι θα σου κάνω κακό, το να «βγάλω στα κανάλια» ειδικά όταν το λες στον Κοκλώνη που του αρέσει να βγαίνει στα κανάλια δεν είναι κάτι τρομακτικό, δεν τον απείλησε, του ζήτησε λεφτά», είπε κλείνοντας.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο