Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εριέττα Κούρκουλου : «Η δική μου διαφορετικότητα ήρθε με μια πολύ καλή οικονομική κατάσταση»

Εριέττα Κούρκουλου : «Η δική μου διαφορετικότητα ήρθε με μια πολύ καλή οικονομική κατάσταση»

Η Εριέττα Κούρκουλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τι την έκανε να αγαπήσει τόσο πολύ τα ζώα και να ιδρύσει τη «Save a Greek Stray» της οποίας είναι πρόεδρος

Η Εριέττα Κούρκουλου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τι την έκανε να αγαπήσει τόσο πολύ τα ζώα και να ιδρύσει τη «Save a Greek Stray» της οποίας είναι πρόεδρος.

«Η τιμωρία μου για όλα αυτά ήταν ο αποκλεισμός μου από τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας μου»

«Για κάθε παιδί που μεγαλώνει στην Ελλάδα, η διαφορετικότητα είναι επικίνδυνη. Η δική μου διαφορετικότητα ήρθε με τη μορφή μιας πολύ καλής οικονομικά κατάστασης και δυο γονέων που βρίσκονταν διαρκώς στα φώτα της δημοσιότητας. Η τιμωρία μου για όλα αυτά ήταν ο αποκλεισμός μου από τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας μου και η αθεμελίωτη κολακεία των ενηλίκων, τους οποίους γρήγορα έπαψα να εμπιστεύομαι. Έτσι ξεκίνησε ο θαυμασμός μου για τα ζώα.

Παρατήρησα ότι για εκείνα ήμουν ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους και το μόνο που με ξεχώριζε ήταν η ευγένειά μου προς εκείνα, την οποία και επιβράβευαν δείχνοντας μου εμπιστοσύνη.

Όταν έχεις την τύχη να βρίσκεσαι κοντά σε μη ανθρώπινα ζώα, αντιλαμβάνεσαι ότι έχουν δικά τους συναισθήματα, επιθυμίες και προτιμήσεις, όπως έχουμε και εμείς.

Ξαφνικά ανοίγεις τα μάτια σου στην κόλαση που έχουμε δημιουργήσει και όλα αυτά τα πλάσματα που είχαν την ατυχία να μη γεννηθούν άνθρωποι. Από εκείνη τη στιγμή, λοιπόν δεν μπορείς να κοιμηθείς το βράδυ εάν δεν κάνεις κάτι γι’ αυτά», εξομολογήθηκε η Εριέττα Κούρκουλου στο περιοδικό Gala.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024