Η Νέλλη Γκίνη πόσταρε μία φωτογραφία του Δημήτρη Λιγνάδη στο Instagram και έγραψε ένα απόσπασμα από την παράσταση «Δόκτωρ Φάουστους» που πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός το 2005.

«Το μεγαλύτερο μου ελάττωμα στάθηκε η αχαλίνωτη περιέργεια μου, η νοσηρή φαντασία μου και η διάθεση μου να πληροφορηθώ για όλες τις (χαρές) χωρίς τελικά να μπορέσω να αισθανθώ καμία. Όμως οι χυδαίες πράξεις που μου αποδίδονται δεν τις δέχομαι. Εγώ αν ζήτησα κάτι αυτό ήταν η ιδεατή ατμόσφαιρα τους, η έσχατη πικρία. Δεν ξέρω αν είμαι κατάλληλος για το επάγγελμα αυτό, όλη η υπόλοιπη ζωή μου μάλλον τ αντίθετο αποδεικνύει, όμως έχω τον ίλιγγο του κινδύνου εγώ προσωπικά όταν έρχεται τον δέχομαι με πρόθυμη καρδιά, πληρώνω για όσους δεν είχαν κανένα ιδανικό στη ζωή τους, έμειναν πάντοτε έρμαια των διαταγών τους και θεώρησαν την ύπαρξη τους παιχνίδι δίχως νόημα, τους βλέπω να έρχονται ολοένα και περισσότεροι με τους αιώνες, κυρίως σ εκείνους απευθύνομαι.

Αφού λοιπόν δοκίμασα όλες τις (χαρές) είμαι έτοιμος να σας μιλήσω για ατιμωτικούς θανάτους και τιμωρίες. Φυσικά λυπάμαι τους δικούς μου, λυπάμαι τη μάνα μου, λυπάμαι τον αδελφό μου αλλά έχω το μέτωπο μου καθαρό γιατί είμαι… άρρωστος.

Δόκτωρ Φάουστους 2005

Διασκευή-σκηνοθεσία-απόδοση Δημήτρη Λιγνάδη».

Δείτε ολόκληρο το…σιβυλλικό ποστ της γνωστής ηθοποιού:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο