Ανάρτηση στα social media για την αναβολή του παιχνιδιού ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό έκανε ο Κώστας Καραπαπάς.
Ο αγώνας των δύο ομάδων ήταν προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Πέμπτης (15:00), αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών και του κακού αγωνιστικού χώρου, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να σχολιάζει με ανάρτησή του στο instagram την αναβολή του παιχνιδιού.
Ο παράγοντας των Πειραιωτών έβγαλε στη… σέντρα την ΕΠΟ, που τα έκανε μαντάρα για μια ακόμα φορά.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στα άλλα νέα της ημέρας: στην πάντα…υποδειγματική διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών και αγωνιστικού χώρου ο αγώνας Γιάννενα-Παναθηναϊκός. Λίγα λεπτά μετά ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Χριστοβασίλης, δήλωσε ότι έχουν γίνει παιχνίδια με χειρότερο αγωνιστικό χώρο στους Ζωσιμάδες, ενώ η γηπεδούχος ομάδα…προπονήθηκε στο ακατάλληλο τερέν!!!»
Βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Χρήστου Αζαριάδη, η παράσταση «Χωρίς Άντρες» σε διασκευή και σκηνοθεσία της Αναστασίας Κουρή κάθε Πέμπτη στη σκηνή Brecht-2510.
«Παλικάρι» η Νιούκαστλ, έπαιζε πάνω από 50 λεπτά με δέκα παίκτες, αλλά κατέκτησε σπουδαία νίκη με γκολ του Όσουλα στο φινάλε, επικρατώντας με 2-1 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας για 7η φορά στην Ιστορία της και πρώτη μετά το 2020, όταν και κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιό της στη διοργάνωση, προκρίθηκε η Ρεάλ Σοσιεδάδ.
Με ένα γκολ του Σάκα η Άρσεναλ πέρασε από την έδρα της Μπράιτον με 1-0 και άφησε επτά βαθμούς πίσω τη Μάντσεστερ Σίτι. Εμφατικό διπλό με φόντο την τετράδα για την Τσέλσι, νίκη-ανάσα για τη Γουέστ Χαμ.