Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έγραψε ιστορία ο Γκουαρντιόλα και η Σίτι

Έγραψε ιστορία ο Γκουαρντιόλα και η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε της Σουόνσι στο FA CUP, με τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τους ίδιους τους «πολίτες» να γράφουν μερικά ιστορικά επιτεύγματα

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν δυσκολεύτηκε σχετικά καθόλου απέναντι στη Σουόνσι καθώς επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA CUP όπου απόψε αναμένεται να μάθει την αντίπαλο της.

Μία νίκη που ήταν ιδαίτερη τόσο για την ίδια τη Μάντσεστερ Σίτι, όσο και για τον προπονητή της, Πεπ Γκουαρντιόλα. Με τη νίκη αυτήν, οι «πολίτες» έφτασαν τις 15 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ξεπερνώντας το ρεκόρ της Άρσεναλ του 2004 με τις 14. Έτσι έγινε η αγγλική ομάδα με τις περισσότερες σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα από την άλλη, έγινε μόλις ο 2ος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου που φτάνει τις 200 νίκες. Ο Καταλανός έφτασε σε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα σε μόλις 268 αναμετρήσεις, έχοντας ποσοστό νικών στο 73%, μεγαλύτερο από το 72% που είχε με την Μπαρτσελόνα!

Ο άλλος προπονητής της Σίτι που είχε φτάσει τις 200 νίκες ήταν ο Λες ΜακΝτόουαλ, ο οποίος ωστόσο είχε χρειαστεί 530 παιχνίδια για να το καταφέρει!

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024