Η Σαμπαντέλ στον δρόμο του Ολυμπιακού
Οι ερυθρόλευκες θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στην Καταλονία, στις 27 Φεβρουαρίου, και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου στον Πειραιά
Την κάτοχο του τίτλου Σαμπαντέλ θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα προημιτελικά της Euroleague γυναικών στην υδατοσφαίριση, όπως προέκυψε από την κλήρωση που έγινε σήμερα (7/2) στη Βερόνα.
Η ισπανική ομάδα τερμάτισε πρώτη στον Δ΄ προκριματικό όμιλο, όπου έφερε ισοπαλία 7-7 με τη Βουλιαγμένη και νίκησε 14-11 την Ντουναουιβάρος.
Οι ερυθρόλευκες θα δώσουν το πρώτο παιχνίδι στην Καταλονία, στις 27 Φεβρουαρίου, και η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 13 Μαρτίου στον Πειραιά, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι θα το επιτρέψει η εξέλιξη της πανδημίας. Σε διαφορετική περίπτωση, η LEN έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν τα ματς σε «φούσκα».
Οι νικήτριες ομάδες των προημιτελικών θα περάσουν στο final-4 της Euroleague, ενώ οι ηττημένες θα διεκδικήσουν το LEN Trophy, επίσης σε final-4.
Τα ζευγάρια των προημιτελικών:
Κίνεφ Κίρισι (Ρωσία)-Ντιναμό Ουραλότσκα (Ρωσία)
Σαμπαντέλ (Ισπανία)-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ματαρό (Ισπανία)-Ουίπεστ (Ουγγαρία)
Ρόμα (Ιταλία)-Ντουναουιβάρος (Ουγγαρία)
- Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-0: Σπουδαία νίκη για τους Βάσκους του Βαλβέρδε
- Ίντερ Μαϊάμι – Βανκούβερ Γουάιτκαπς 3-1: Πρωταθλητής MLS ο Λιονέλ Μέσι (pic)
- «Βόμβες» από Σαλάχ για Σλοτ και διοίκηση της Λίβερπουλ: «Το κλαμπ με… πετάει στις ρόδες του λεωφορείου»
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα παιχνίδια του Σαββάτου (6/12)
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Βόλος – Κηφισιά 1-1: Ο Σιαμπάνης «κράτησε» τον βαθμό για τους Βολιώτες (vid)
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, Ρίτσαρντ Σιάο ευχήθηκε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για τα γενέθλιά του
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 07.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/milky-way-4006343_1920-1-315x220.jpg)
































![Μάλι: Νέα επίθεση τζιχαντιστών εναντίον οχηματοπομπής που μετέφερε καύσιμα [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jinim-3-315x220.jpg)


![Τουλάχιστον 23 νεκροί εξαιτίας πυρκαγιάς σε νυχτερινό κέντρο στην Ινδία στο κρατίδιο της Γκόα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/goa-fire-315x220.jpg)





















![Επιθέσεις σε σιδηροδρομικό σταθμό και άλλες υποδομές στην Ουκρανία [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/photo_5305686788993126405_x-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442