Τα κλάματα στο Ρέντη όταν αποχαιρετούσε τους συμπαίκτες του. Το φορτισμένο κλίμα όταν υπέγραφε τη λύση του συμβολαιού του. Και τώρα ένα κείμενο γεμάτο ευχαριστώ.
Ο Ραφίνια έμεινε λίγο στον Ολυμπιακό, αλλά δέθηκε με τον σύλλογο, τους ανθρώπους του. Και με ένα μακροσκελές κείμενο αποχαιρέτησε τους ερυθρόλευκους και ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη συμπεριφορά απέναντί του.
Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Λέω αντίο σήμερα στον Ολυμπιακό. Την ομάδα που με δέχθηκε με τόση χαρά και σεβασμό. Είμαι ευγνώμων προς τους φιλάθλους, για την οικειότητά τους, προς εμένα. Για τους εργαζομένους στην ομάδα, για όλη τους τη φροντίδα.
Για τους συμπαίκτες μου, για το προπονητικό επιτελείο, για τη Διοίκηση και τον πρόεδρο κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Για όλη την εμπιστοσύνη στη δουλειά μου. Που τίμησε ό,τι συμφωνήσαμε και που ήταν εξαιρετικά σωστός στην όλη διαδικασία. Σε ευχαριστώ πολύ πρόεδρε».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα οικονομικά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαιτίας των αγωνιστικών της προβλημάτων και των αποκλεισμών της από τα Κύπελλα
Συνεχίζουν τις πολύ καλές εμφανίσεις Φορτούνης και Μασούρας με την Αλ Καλίτζ – Δύο γκολ πέτυχε κόντρα στην Αλ Ακντούντ και 4 στα τελευταία 5 ματς ο Μασούρας, σκόραρε για 3ο σερί παιχνίδι ο Φορτούνης.