Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα βόμβα από τον γιατρό του Μαραντόνα: «Θα μπορούσε να είχε σωθεί»

Νέα βόμβα από τον γιατρό του Μαραντόνα: «Θα μπορούσε να είχε σωθεί»

Ο Αλφρέντο Καέ με δηλώσεις του σε κανάλι της Αργεντινής έκανε λόγο για αμέλεια που έφερε τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Νέες… βόμβες σχετικά με τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τον θάνατό του εξαπέλυσε ο πρώην γιατρός του θρύλου του ποδοσφαίρου, Αλφρέντο Καέ, ο οποίος επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά πως ο Ντιέγκο θα μπορούσε να είχε σωθεί αν δεν υπήρχε αμέλεια από τους γιατρούς που τον κοιτούσαν.

«Πιστεύω πως θα μπορούσε να είχε σωθεί. Δεν έχω καμία αμφιβολία πλέον ότι η ιατρική δράση δεν ήταν καλή. Έμοιαζε με… ερείπιο. Δεν ήταν γιατροί όλοι όσοι ήταν πάνω από τον Μαραντόνα. Όλο το πρόβλημα θα μπορούσε να είχε αντιμετωπιστεί, θα μπορούσε ο Ντιέγκο να είχε θεραπευτεί», είπε ο Καέ στο κανάλι TN της Αργεντινής και τόνισε ότι του ζητήθηκε η γνώμη του, την είπε, αλλά δεν εισακούστηκε.

«Ένας ψυχολόγος μου είπε για τα φάρμακα που πήρε ο Ντιέγκο κατά τη διάρκεια της τελευταίας του νοσηλείας. Όταν βρήκα τη λίστα με τα φάρμακα επέλεξα με λεπτομέρεια ποια έπρεπε να του χορηγηθούν, αλλά δεν εισακούστηκα».

Και συνέχισε ο πρώην γιατρός του Μαραντόνα, λέγοντας πως ο Λεοπόλδο Λούκε (ο γιατρός που φρόντιζε τον Ντιέγκο τα τελευταία χρόνια) ερευνάται για αμέλεια. «Ρώτησα τον Λούκε τρία ή τέσσερα πράγματα που ήταν πολύ σημαντικά. Πρώτα απ ‘όλα, ξέρω ότι ο Ντιέγκο έχει χάσει αίμα λόγω κοπράνων, της πρωκτικής περιοχής και ζήτησε να μελετηθεί αυτή η περιοχή. Δεν μου απάντησε άσχημα, αλλά επίσης δεν μου απάντησε καν! Δεν πήρα καμία απάντηση».

Θυμίζουμε πως ο Καέ είχε αφήσει και πάλι αιχμές πριν από λίγο χρονικό διάστημα για αμέλεια, λέγοντας. «Μετά από 33 χρόνια όπου ζήσαμε πολλά μαζί, ο Ντιέγκο έφυγε με τον πλέον αναπάντεχο τρόπο και δεν μπορώ να το πιστέψω. Προσωπικά δεν πίστευα όταν άκουσα ότι θα πάρει εξιτήριο μετά την επέμβαση στον εγκέφαλο του και το είχα πει ότι έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο και να έχει 24ωρη φροντίδα», είπε ο Καέ αφήνοντας αιχμές για το κατά πόσο ήταν αναγκαία η επέμβαση που έκανε στον εγκέφαλο ενώ όπως αποκάλυψε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή:

«Ο Ντιέγκο ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Άνθρωπος που ήταν δίπλα του μου εκμυστηρεύθηκε πως του είπε ότι ένιωθε θλιμένος, ότι είχε πέσει σε κατάθλιψη και αισθάνονταν πως είχε κάνει τα πάντα στη ζωή του. Κι αυτό το τελευταίο με είχε προβληματίσει έντονα».

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024