Μπορεί ο Ζεράρ Πικέ να αγωνίζεται ακόμη κανονικά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο φροντίζει να κοιτάζει και τα εξωαγωνιστικά. Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος προσπαθεί να βελτιώσει την ομάδα την οποία κατέχει.
Ο Ισπανός στόπερ έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει για την Ανδόρα, η οποία του ανήκει, καθώς όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, ο νέος προπονητής της ομάδας που αγωνίζεται στην Segunda B θα είναι ο Έντερ Σαράμπια.
Πρόκειται για τον βοηθό του Κίκε Σετιέν στην Μπαρτσελόνα, με τον Πικέ να σέβεται και να θαυμάζει σε μεγάλο βαθμό τον Σαράμπια, δίνοντας του έτσι τα κλειδιά του πάγκου της Ανδόρας.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.
Ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει για να το Τελ Αβίβ και την αναμέτρηση με τη Μακάμπι και ο Εργκίν Αταμάν περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεση του τον Κέντρικ Ναν.
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν με 2-0 πάει στο Άμστερνταμ για «τελικό» πρόκρισης κόντρα στον Άγιαξ και ο κόσμος της ομάδας έχει κάνει χιλιάδες αιτήσεις για να βρεθεί στην Ολλανδία.