Ο Πικέ προσέλαβε για προπονητή στην ομάδα του τον βοηθό του Σετιέν
Ο Έντερ Σαράμπια θα είναι ο νέος προπονητής της Ανδόρα η οποία ανήκει στον Ζεράρ Πικέ.
Μπορεί ο Ζεράρ Πικέ να αγωνίζεται ακόμη κανονικά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ωστόσο φροντίζει να κοιτάζει και τα εξωαγωνιστικά. Πιο συγκεκριμένα, ο 32χρονος προσπαθεί να βελτιώσει την ομάδα την οποία κατέχει.
Ο Ισπανός στόπερ έχει ήδη αρχίσει να δουλεύει για την Ανδόρα, η οποία του ανήκει, καθώς όπως αναφέρουν τα Μέσα της χώρας, ο νέος προπονητής της ομάδας που αγωνίζεται στην Segunda B θα είναι ο Έντερ Σαράμπια.
Πρόκειται για τον βοηθό του Κίκε Σετιέν στην Μπαρτσελόνα, με τον Πικέ να σέβεται και να θαυμάζει σε μεγάλο βαθμό τον Σαράμπια, δίνοντας του έτσι τα κλειδιά του πάγκου της Ανδόρας.
- ΠΑΟΚ – Προμηθέας 100-70: Άνετη νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά πριν τον ημιτελικό με τη Μούρθια
- Μια απορία για τον Γιοβάνοβιτς
- Euroleague: MVP της 34ης αγωνιστικής o Μπράουν
- Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Μαυροπάνο κόντρα στην Ουγγαρία, ερωτηματικό ο Ρότα
- Αισιόδοξος ο Ποτσετίνο: «Οι ΗΠΑ μπορούν να κατακτήσουν το Μουντιάλ»
- Πρώην NBAers αποθεώνουν τον γιο του Στογιάκοβιτς (vids)
- Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη 21-12: Εύκολο απόγευμα και 20/20 για τους Πειραιώτες
- Επιμένουν στη Σενεγάλη: Η ομοσπονδία έραψε και δεύτερο αστέρι στη φανέλα για το Copa Africa!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 28.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/daniil-silantev-MrdCtp7qsrM-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442