Οι διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο θα δαπανήσουν 900 εκατομμύρια δολάρια σε μέτρα για να σταματήσει η εξάπλωση του κοροναϊού στους αγώνες του επόμενου έτους.
Οι διοργανωτές επανέλαβαν την πρόβλεψή τους ότι το συνολικό κόστος της αναβολής, συμπεριλαμβανομένων των αντιμέτρων COVID-19, ανέρχεται σε περίπου 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια, αυξάνοντας το συνολικό κόστος διεξαγωγής των Αγώνων σε περίπου 15,4 δισεκατομμύρια δολάρια.
«Θέλουμε να οικοδομήσουμε το καλύτερο δυνατό σύστημα. Είναι ακόμα ένα μεγάλο ζήτημα για εμάς να διασφαλίσουμε την ύπαρξη γιατρών και νοσηλευτών», δήλωσε στους επικεφαλής ο διευθύνων σύμβουλος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο ο Τοσίρο Μούτο.
Τα αντίμετρα COVID-19 θα περιλαμβάνουν υποδομή δοκιμών PCR, δημιουργία κλινικής, καθώς και δημιουργία απομακρυσμένης κάλυψης και αντιμέτρων στα κέντρα επεξεργασίας τροφίμων και ποτών, σύμφωνα με την περίληψη του προϋπολογισμού.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Στο Λος Άντζελες για το παιχνίδι των Μπακς ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης Ρίτσαρντ Σιάο, είχε την ευκαιρία να τα πει με Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο, αλλά και τον θρύλο της Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ
Η 6η θέση του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν προκάλεσε αίσθηση για έναν αθλητή που είναι τα τελευταία χρόνια, συνώνυμο του βάθρου!