Εκτακτη ρύθμιση των οφειλών για όσους χρωστούν στους δήμους σε έως 120 δόσεις με «κούρεμα» προσαυξήσεων και προστίμων έως 100%, εξόφληση σε 24 μηνιαίες δόσεις με ελάχιστη δόση 10 ευρώ των χρεώσεων που προκύπτουν μετά τη δήλωση των «ξεχασμένων» τετραγωνικών στους δήμους και διαγραφή προστίμων που έχουν επιβληθεί σε χιλιάδες επαγγελματίες για εκπρόθεσμη υποβολή συγκεντρωτικών […]
Εκτακτη ρύθμιση των οφειλών για όσους χρωστούν στους δήμους σε έως 120 δόσεις με «κούρεμα» προσαυξήσεων και προστίμων έως 100%, εξόφληση σε 24 μηνιαίες δόσεις με ελάχιστη δόση 10 ευρώ των χρεώσεων που προκύπτουν μετά τη δήλωση των «ξεχασμένων» τετραγωνικών στους δήμους και διαγραφή προστίμων που έχουν επιβληθεί σε χιλιάδες επαγγελματίες για εκπρόθεσμη υποβολή συγκεντρωτικών καταστάσεων του 2014 προβλέπει μεταξύ άλλων το πολυνομοσχέδιο – σκούπα του υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.
Επίσης προβλέπει απαλλαγή από το πρόστιμο για διόρθωση στοιχείων ακινήτων στο Ε9, μείωση της φορολογίας για τα κέρδη από τυχερά παιχνίδια αλλά και επιστράτευση συνταξιούχων του ΕΦΚΑ για την απονομή των εκκρεμών συντάξεων.
Η ελάχιστη δόση δεν μπορεί να είναι μικρότερη από 20 ευρώ για τα φυσικά πρόσωπα και 50 ευρώ για τις επιχειρήσεις. Οι αιτήσεις θα υποβληθούν από την 1η Μαρτίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας