Ο Τιάγκο Σίλβα έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στην εντός έδρας νίκη επί του Βόλου.
Ο Πορτογάλος εμφανίστηκε χαρούμενος που αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τα χρώματα των ερυθρολεύκων, ενώ σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA, υπογράμμισε πως ήρθε στο Λιμάνι για να γίνει πρωταθλητής.
«Είμαι χαρούμενος που έδωσα το πρώτο μου ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν παίξαμε καλά, αλλά είχαμε ανάγκη να επιστρέψουμε στις νίκες μετά και την ήττα από τη Μαρσέιγ.
Δεν έχω ζήσει ακόμη πολλές εμπειρίες με τον Ολυμπιακό. Υπάρχουν διαφορές με την Αγγλία. Πάντως, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό», είπε αρχικά.
Και συνέχισε. «Ήθελα μεγαλύτερο στόχο στην καριέρα μου και νομίζω πως τον έχω βρει. Γι αυτό ήρθα στην ομάδα. Για να γίνω πρωταθλητής».
Οσο για το ματς με την Πόρτο που ακολουθεί σχολίασε πως «θέλουμε και να κερδίσουμε και να αποδείξουμε πως αξίζουμε να βρισκόμαστε στην Ευρώπη».
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπασκόνια, ενώ τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν μπορούν να σκέφτονται από τώρα τα play off.