Την έκπληξη της αγωνιστικής έκανε η Βιλερμπάν απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Οι Γάλλοι, που είχαν το χειρότερο ρεκόρ στη Euroleague, επικράτησαν με 80-68 των πρωτοπόρων, υποχρεώνοντας τους στη δεύτερη φετινή τους ήττα (8-2). Στο 2-6 πλέον η Βιλερμπάν.
Οι Γάλοι είχαν απίστευτη ευστοχία από το τρίποντο, αφού σούταραν με το εκπληκτικό 13/21 (62%). Κορυφαίοι για την Βιλερμπάν οι Λάιτι και Κόολυ που είχαν από 17 και 14 πόντους αντίστοιχα.
Μόνο ο Μίροτιτς κατάφερε να… διασωθεί από το ναυάγιο της Μπάρτσα, έχοντας 14 πόντους και 9 ριμπάουντ. 12 πόντους είχε ο Νικ Καλάθης και μόλις δύο ασίστ, ενώ έκανε και 4 λάθη.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.