Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πανηγύρισε την πρόκριση της Ιταλίας στο Final 4 του Nations League, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες στην Εθνική Νέων της χώρας με ταλέντο που χρειάζονται να πάρουν ευκαιρίες.
Η Ιταλία επικράτησε 2-0 εκτός έδρας Βοσνίας-Ερζεγοβίνης στην τελευταία αγωνιστική του Nations League και πήρε την πρόκριση για το Final 4 της διοργάνωσης που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο του 2021.
Ο προπονητής των «ατζούρι», Ρομπέρτο Μαντσίνι, δεν κάθισε στον πάγκο καθώς δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον κορωνοϊό και βρίσκεται σε καραντίνα.
Πάντως, μίλησε στο RAI Sport μέσω βιντεοκλήσης μετά το ματς με τη Βοσνία και αναφέρθηκε στην παρουσία της Ιταλίας στο Final 4 της διοργάνωσης, ενώ τόνισε πως υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες με ταλέντο και χρειάζονται ευκαιρίες για να παίξουν.
«Θα είναι ένα υπέροχο τουρνουά, έρχεται μετά το Euro, θα είναι τα δεύτερα προκριματικά μας για μία επίσης σημαντική διοργάνωση, οπότε είμαστε ευτυχείς. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που συνέβαλαν στην επίτευξη των στόχων μας τα τελευταία δύο χρόνια, αυτούς που έπαιξαν απόψε και εκείνους που ήταν στο σπίτι.
Νομίζω ότι έχουμε μερικούς πολύ ταλαντούχους νέους παίκτες στην Ιταλία. Πρέπει απλώς να τους δώσουμε την ευκαιρία να παίξουν. Μπορεί να υπάρχουν αρχικές δυσκολίες, αλλά αν έχουν το ταλέντο, θα εμφανιστούν πιο έτοιμοι σε έξι ή επτά μήνες.
Οι ομάδες Νέων της Ιταλίας είναι θεμελιώδεις για εμάς και έχουν βοηθήσει στην προετοιμασία των παικτών και στην αναβάθμιση μας».
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».