Ο Ενέα Μιχάι υποβλήθηκε σήμερα σε πετυχημένη επέμβαση για να αποκαταστήσει τη ρήξη πρόσθιου χιαστού που υπέστη στο γόνατο κι αναμένεται να επιστρέψει σε 6-7 μήνες
Χειρουργήθηκε σήμερα στην Ιταλία ο Αλβανός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ενέα Μιχάι, για αποκατάσταση της ρήξης πρόσθιων χιαστών που είχε υποστεί πριν μια εβδομάδα, στην προπόνηση της ομάδας του στο Αγρίνιο.
Το χειρουργείο ήταν επιτυχημένο σύμφωνα με την ΠΑΕ και πλέον ο ποδοσφαιριστής ξεκινάει τη διαδικασία αποθεραπείας, προκειμένου να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.
Παράλληλα, σήμερα ξεκίνησε με τα καθιερωμένα πλέον τεστ για τον Covid-19 η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον αγώνα της Κυριακής στη Ριζούπολη. Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι κόντρα στην Αϊντχόφεν έκαναν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα και φυσικά μασάζ. Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό επιτελείο στο γήπεδο σ’ ένα ασκησιολόγιο υψηλής έντασης που αφορούσε την κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή.
Ο Δημήτρης Γιαννούλης, που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση με την Αϊντχόβεν, έχει ενοχλήσεις στον προσαγωγό και το απόγευμα θα υποβληθεί σε μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του.
Αύριο Σάββατο (07/11) ο «Δικέφαλος» θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θ’ αναχωρήσει για την Αθήνα.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Έκπληξη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία «λύγισε» με 94-89 την πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε και εξακολουθεί να ελπίζει στην είσοδό της στη 10άδα της Euroleague.
Η Μονακό επέστρεψε από το -12 στην τέταρτη περίοδο, νίκησε με 90-85 το Μιλάνο και έκανε μεγάλο βήμα για τη δεκάδα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό.
Η πρώην σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα συγκλονίζει σε μήνυμά της για την μάχη που δίνει ώστε να είναι καλά ψυχολογικά. Η εξομολόγηση για τον φόβο που αισθάνεται.