Κοροναϊός – Χρυσοχοΐδης : Όποιος δεν τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους – Σαρωτικοί έλεγχοι
«Όποιος διασκεδάζει, πίνει και τρώει χωρίς να τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους. Όποιος μαγαζάτορας παρανομεί σκάβει τάφους» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και μίλησε για σαρωτικούς και εντατικούς ελέγχους από την αστυνομία για την τήρηση των νέων μέτρων για τον κοροναϊό
Σαρωτικούς και εντατικούς ελέγχους για την τήρηση των νέων περιοριστικών μέτρων προανήγγειλε και μάλιστα σε μακάβριους τόνους ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Η αστυνομία θα είναι παντού
«Όλη η αστυνομία θα είναι στο δρόμο» είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και τόνισε: «Όποιος διασκεδάζει, πίνει και τρώει χωρίς να τηρεί τα μέτρα σκάβει τάφους. Όποιος μαγαζάτορας παρανομεί σκάβει τάφους».
«Θα είμαστε παντού» διεμήνυσε ο κ. Χρυσοχοΐδης αναφερόμενος στο «ρόλο» και την «αποστολή» της ΕΛΑΣ ζητώντας «συμμόρφωση» και χαρακτηρίζοντας την «ανυπακοή» ως «ανεύθυνη και παράνομη πράξη».
Μάλιστα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προειδοποίησε ότι δεν θα επιτραπεί η μετάβαση από «κόκκινες» περιοχές σε «κίτρινες». «Συμπεριφορές να φεύγουμε από νομό σε νομό για διασκέδαση δεν θα γίνουν ανεκτές».
Όπως τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη οι έλεγχοι θα είναι σαρωτικοί «γιατί διαφορετικά θα κλείσει ολόκληρη η Ελλάδα»
Αναφερόμενος τους ελέγχους που έγιναν το τελευταίο 24ωρο ο κ. Χρυσοχοΐδης μίλησε για 48000 ελέγχους από την Ελληνική Αστυνομία και 1900 παραβάσεις για χρήση μάσκας και αποστάσεις, ενώ ελέγχθησαν 3600 μαγαζιά και καταγράφηκαν 254 παραβάσεις.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας