Ανακατατάξεις στο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.
Κατά τη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης, γνωστοποίησε πως Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη μπαίνουν σε lockdown από αύριο, Παρασκευή, περνώντας στο κόκκινο επίπεδο. Πλέον, οι περιοχές που βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού ανέρχονται σε επτά, συμπεριλαμβανομένων των: Καστοριάς, Κοζάνης, Ιωαννίνων και Σερρών.
Επίσης, από την Παρασκευή στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί) ανεβαίνουν εννιά περιφερειακές ενότητες. Πρόκειται για τις: Πέλλα, Δράμα, Έβρο, Ξάνθη, Κιλκίς, Πιερία, Ημαθία, Καβάλα, Χαλκιδική.
Στο επίπεδο 3 βρίσκονται, επίσης, οι: Αττική, Βοιωτία, Θήρα, Πειραιάς και Τρίκαλα.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας