Ο Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά από την παραίτησή του από την προεδρία της Μπαρτσελόνα πως οι «μπλαουγκράνα» συμφώνησε να συμμετάσχει στη European Super League.
Η FIFA πάντως τοποθετήθηκε επί του θέματος δηλώνοντας πως δεν γνωρίζει τίποτα για συμφωνία των Καταλανών να συμμετάσχουν σε μια κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα.
Το μήνυμα της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου ήταν το εξής: «Η FIFA δεν γνωρίζει καμία συμφωνία.
Όπως είδαμε την περασμένη εβδομάδα, το θέμα της λεγόμενης European Super League εμφανίζεται κάθε τόσο και η FIFA δεν επιθυμεί να σχολιάσει κάτι περισσότερο πάνω σε αυτό καθώς υπάρχουν ήδη οι συγκεκριμένες θεσμικές δομές του ποδοσφαίρου για να επιληφθούν».
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Το βόλεϊ είναι σαν την Ελλάδα. Διχάζεται. Μέση δεν έχει. Είσαι με τους δεξιούς ή με τους αριστερούς; Είσαι με τον Άδωνη ή με τους γιατρούς; Είσαι με το Ισραήλ ή με την Παλαιστίνη; Και όλα με όρους Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την ήττα από τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου, την ψυχολογία της ομάδας και την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις – Τι είπε για τους τραυματίες
Η Λίντσεϊ Βον έχει ξεκινήσει τη μακρά και δύσκολη αποθεραπεία της και σε νέο βίντεο που ανάρτησε στα social media, εξηγεί πώς ο γιατρός της Εθνικής ομάδας των ΗΠΑ έσωσε το πόδι της...
Η διοίκηση της Νάπολι ανεβάζει τους τόνους μετά την ήττα από την Αταλάντα και ζητά αλλαγές στο σύστημα ελέγχου φάσεων – Τι είναι το VAR a chiamata και πώς θα λειτουργεί