Ο Στίβεν Γκρέι έκανε τα… πάντα στο παρκέ και με τους 39 πόντους του ήταν ο ηγέτης του Περιστερίου στη νίκη της επί της Βίλνιους Ρίτας στη Λιθουανία (106-88).
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού ο Αμερικανός γκαρντ υπογράμμισε πως αν η ομάδα του παίρνει το «ροζ φύλλο» δεν έχει σημασία πόσα καλάθια θα βάλει ο ίδιος, ενώ υποστήριξε επίσης πως χωρίς αμφιβολία ήταν το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του.
Αναλυτικά όσα είπε στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ:
Στα ελληνικά λέμε «είναι σε μέρα», «σεληνιασμένος» και άλλα τέτοια. Στα αγγλικά λέμε «in the zone» – «στη ζώνη του λυκόφωτος». Πώς είναι εκεί πέρα;
Το να βρεθείς «στη ζώνη» έχει μεγάλη πλάκα, καταλαβαίνεις ότι κάτι γίνεται και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαύσεις την παραμονή σου εκεί!
Το ήξερες ότι το rating αποδοτικότητας μπορεί να φτάσει στο 47;
Δεν είχα την παραμικρή ιδέα για το rating… [γέλια] Προσπαθούσα μόνο να διατηρήσω αυτή τη ροή.
Έχεις ξανακάνει τέτοιο ματς ή είναι το καλύτερο της καριέρας σου;
Μακράν το καλύτερο της καριέρας μου, ένα πολύ καλό ματς σε όλους τους τομείς. Σπάνιο να σου συμβεί τέτοιο πράγμα, σίγουρα.
Ύστερα απ’ αυτό, την επόμενη φορά που θα βάλεις, ας πούμε, 25 πόντους, θα είναι ξενέρωμα;
Αν κερδίζουμε δεν έχουν σημασία οι πόντοι μου. Αυτό που θέλω είναι να έχω αυτήν την αίσθηση ότι παίζουμε καλό μπάσκετ, ότι έχουμε ροή και ρυθμό στο παιχνίδι μας.
Πιο σοβαρά τώρα… Τα σουτ έμπαιναν με τρόπο μαγικό, αλλά τι ομαδική δουλειά βρίσκεται πίσω από αυτά τα σουτ που πήρες;
Μα αυτή ακριβώς ήταν η μαγεία αυτού του ματς! Στο 95% των φάσεων, οι συμπαίκτες μου με έβγαλαν για να πάρω αυτά τα σουτ με το σωστό χώρο, με τρέξιμο στο παρκέ, με την έξτρα πάσα, με σκριν. Εγώ χρειαζόταν μόνο να έχω αυτοπεποίθηση στο σουτ μου.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Βήμα πρόκρισης του Ερυθρού Αστέρα με το εκτός έδρας 1-0 επί της Λιλ, επίδειξη δύναμης της Στουτγάρδης στη Σκωτία – Όλα τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων των νοκ-άουτ play offs του Europa League