Παρόλο που όλα έδειχναν ότι Ζενίτ και Κλαμπ Μπριζ θα μοιράζονταν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα του Champions League στην Αγία Πετρούπολη, ο Ντεκετελάρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε για τους Βέλγους οι οποίοι έφυγαν με τη νίκη από τη Ρωσία (2-1).
Παρόλο που όλα έδειχναν ότι Ζενίτ και Κλαμπ Μπριζ θα μοιράζονταν από ένα βαθμό στην πρεμιέρα του Champions League στην Αγία Πετρούπολη ο Ντεκετελάρ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων σκόραρε για τους Βέλγους οι οποίοι έφυγαν με τη νίκη από τη Ρωσία (2-1).
Καμία από τις δύο ομάδες δεν σκόραρε σε ένα ισορροπημένο σε γενικές γραμμές πρώτο ημίχρονο πηγαίνοντας στην ανάπαυλα με το 0-0. Ωστόσο, εκείνοι που άνοιξαν το σκορ ήταν οι φιλοξενούμενοι με τον Ντένις στο 63ο λεπτό. Ο Νιγηριανός σέντερ φορ μετά από απανωτές κόντρες στην μικρή περιοχή της Ζενίτ σκόραρε από κοντά για το 1-0 με την μπάλα να έχει μείνει εντός αγωνιστικού χώρου από… χέρι του μέσου των γηπεδούχων, Μπάριος.
Όμως έντεκα λεπτά αργότερα η Ζενίτ ισοφάρισε με έναν… κεραυνό του Λόβρεν. Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ σούταρε σχεδόν από τα 35 μέτρα, η μπάλα αρχικά χτύπησε στο δοκάρι, ενώ έπειτα ακούμπησε στην πλάτη του Χόρβαθ που την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-1.
Η λύτρωση για τους Βέλγους ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ύστερα από τέρμα του Ντεκετελάρ ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός έπειτα από πάσα πάρε-βάλε του Φόρμερ έδωσε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.
Για το άλλο ματς του έκτου ομίλου η Λάτσιο αντιμετωπίζει στην Ιταλία την Ντόρτμουντ.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Συνάντηση ανάμεσα στους Ρέγες, Χιμένεθ και Καρυπίδη προπονητικό κέντρο του Άρη με θέμα την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, τις αποδεσμεύσεις, αλλά και το αγωνιστικό τμήμα γενικότερα.