Τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, παρουσίασε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο αστρολόγος Κώστας Κουρουνιώτης.
Όπως εξήγησε ο αστρολόγος Κώστας Κουρουνιώτης, από το πλατό του «Πάμε Δανάη», σήμερα συναντώνται δύο πλανήτες, ο Άρης και ο Πλούτωνας, οι οποίοι φέρνουν βία και επιθετικότητα.
Ως εκ τούτου, το προσεχές διάστημα είναι δύσκολο.
Στα θετικά της συνάντησης των δύο πλανητών, είναι το ότι προκαλούν επιθυμία για έντονη σεξουαλικότητα.
Μάθετε αναλυτικά τι να περιμένετε σήμερα σε επίπεδο εργασίας, στα προσωπικά σας, στις σχέσεις σας και φυσικά στην οικογένεια.
Δείτε στο παρακάτω βίντεο αναλυτικά τις προβλέψεις του Κώστα Κουρουνιώτη για κάθε ζώδιο, έτσι όπως τις παρουσίασε στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!»:
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας