Μετά την οριστική αποχώρηση του Ταϊρίς Ράις, η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση πόιντ γκαρντ.
Ωστόσο αυτός δεν θα είναι ο Τόνι Ρότεν. Τις τελευταίες ώρες είχαν αναπτυχθεί σενάρια που ήθελαν τον Δικέφαλο να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον πρώην ΝΒΑερ, ωστόσο αυτά δεν έχουν ισχύ.
Ο general manager της Ένωσης, Γιώργος Χήνας με ανάρτηση του στα social media διέψευσε τις φήμες γράφοντας χαρακτηριστικά: «Fake News», κάτω από το tweet που συνέδεε την ΑΕΚ με τον 27χρονο Αμερικανό άσο.
Την περασμένη σεζόν, ο Ρότεν αγωνίστηκε αρχικά στην πολωνική Ανβίλ, ωστόσο εν συνεχεία αποχώρησε με προορισμό την Ισπανία και την Μπανταλόνα.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Η 6η θέση του Μίλτου Τεντόγλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν προκάλεσε αίσθηση για έναν αθλητή που είναι τα τελευταία χρόνια, συνώνυμο του βάθρου!