Πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα, καθώς τα τελευταία τεστ κοροναϊού στα οποία υποβλήθηκαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο ανέδειξαν δύο θετικά. Το ένα, αυτό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
Η πανδημία του κοροναϊού συνεχίζει να «χτυπάει» την μπασκετική καθημερινότητα.
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υποβλήθηκε σε τεστ, όπως και άπαντες στην Μπαρτσελόνα, μετά τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι θετικός στην Covid-19.
Οι Μπλαουγκράνα ανακοίνωσαν την εξέλιξη αυτήν, με τον Σάρας να βρίσκεται σε καραντίνα, στο σπίτι του, και να τηρεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο ώστε να αναρρώσει.
Θετικός στον ιό μάλιστα βρέθηκε και ο άμεσος συνεργάτης του, Ντάριους Μασκολιούνας, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Παρακάτω η σχετική ανάρτηση της Μπαρτσελόνα στα social media:
Sarunas Jasikevicius i Darius Maskoliunas, primer entrenador i entrenador assistent del @fcbbasket, han donat positiu per Covid-19.
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.