Πρόβλημα στην Μπαρτσελόνα, καθώς τα τελευταία τεστ κοροναϊού στα οποία υποβλήθηκαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο ανέδειξαν δύο θετικά. Το ένα, αυτό του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους
Η πανδημία του κοροναϊού συνεχίζει να «χτυπάει» την μπασκετική καθημερινότητα.
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους υποβλήθηκε σε τεστ, όπως και άπαντες στην Μπαρτσελόνα, μετά τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τα αποτελέσματα έδειξαν πως είναι θετικός στην Covid-19.
Οι Μπλαουγκράνα ανακοίνωσαν την εξέλιξη αυτήν, με τον Σάρας να βρίσκεται σε καραντίνα, στο σπίτι του, και να τηρεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο ώστε να αναρρώσει.
Θετικός στον ιό μάλιστα βρέθηκε και ο άμεσος συνεργάτης του, Ντάριους Μασκολιούνας, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Παρακάτω η σχετική ανάρτηση της Μπαρτσελόνα στα social media:
Sarunas Jasikevicius i Darius Maskoliunas, primer entrenador i entrenador assistent del @fcbbasket, han donat positiu per Covid-19.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).