Αυτή την ώρα ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Χίμκι στη Ρωσία, για την 1η αγωνιστική της EuroLeague, με το ματς να είναι αρκετά αμφίρροπο μέχρι στιγμής.
Μία από τις φάσεις του αγώνα έγινε στο τελευταίο λεπτό της 2ης περιόδου. Ο Παπαγιάννης αρχικά έκοψε τον Γερέμπκο και ο Παναθηναϊκός βγήκε στην επίθεση. Ο Παπαπέτρου έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Γιώργο Καλαϊτζάκη κι εκείνος πέτυχε το πρώτο καλάθι της καριέρας του στη EuroLeague.
Ιστορική στιγμή για τον μικρό, ο οποίος, μάλιστα, πέτυχε ένα εντυπωσιακό καλάθι. Ένα από τα πιο όμορφα της αναμέτρησης.
Η Λίβερπουλ με γκολ του Βίρτζιλ Φαν Ντάικ νίκησε εκτός έδρας 1-0 τη Σάντερλαντ και παραμένει κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League
Η Μάντσεστερ Σίτι καθάρισε τη Φούλαμ από το πρώτο ημίχρονο (3-0) και έμεινε σε «απόσταση βολής» από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, έχοντας πλέον 53 βαθμούς, την ώρα που οι «κανονιέρηδες» έχουν 56, αλλά και παιχνίδι λιγότερο.