Η Premier League έχει επιστρέψει στις επάλξεις και από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές έχουμε… χορτάσει από γκολ και θέαμα.
Μάλιστα, στην 2η αγωνιστική σημειώθηκαν συνολικά 44 τέρματα. Ένας αριθμός που συνιστά ρεκόρ παραγωγικότητας από την ίδρυση της Premier League το 1992.
Το γκολ του Ζεσούς της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Γουλβς ήταν το 44ο της αγωνιστικής, ξεπερνώντας έτσι το ρεκόρ των 43 γκολ που είχαν σημειωθεί την 24η αγωνιστική της σεζόν 2010-11.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Έχοντας τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ η Λίβερπουλ έφτασε πέρασε με 4-1 τη Μπάρνσλεϊ και προκρίθηκε στον 4ο γύρο γύρο του FA Cup και θα αντιμετωπίσει τη Μπράιτον. Τα ζευγάρια του 4ου γύρου.
Η μεγάλη ισπανική εφημερίδα εξηγεί πως η Ρεάλ οδηγήθηκε στην απομάκρυνση του Τσάμπι Αλόνσο από την τεχνική της ηγεσία: «Η απόλυσή του ήταν ουσιαστικά προδιαγεγραμμένη μετά την ήττα-σοκ από τη Θέλτα».