Μπόατενγκ : «Στην Μπάγερν είχαμε καταλάβει την κακή σχέση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα»
Την κακή σχέση του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα είχαν παρατηρήσει οι παίκτες της Μπάγερν Μονάχου, πριν τον προημιτελικό με τους Μπλαουγκράνα, υποστήριξε ο Ζερόμ Μπόατενγκ
Στους ρυθμούς του Λιονέλ Μέσι «χορεύει» όλη η ποδοσφαιρική Ευρώπη μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, με τις σχέσεις των δυο πλευρών δεν είναι και οι καλύτερες.
Από την μία ο Αργεντίνος σούπερ σταρ δεν έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση των Μπλαουγκράνα για την νέα χρονιά, στέλνοντας σαφές μήνυμα ότι θέλει να αποτελέσει παρελθόν από τον σύλλογο.
Ενώ από την άλλη ο Μπαρτομέου θα τον παραχωρήσει μόνο αν βρεθεί ομάδα που θα δώσει τα 700 εκατ. ευρώ της ρήτρας του, την οποία βέβαια αμφισβητεί η πλευρά του παίκτη που θεωρεί πως δεν ισχύει.
Ωστόσο, όπως αναφέρει ο Ζερόμ Μπόατενγκ σε δηλώσεις του στην Bild η προβληματική σχέση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα ήταν ορατή στους παίκτες την Μπάγερν πριν τον προημιτελικό των δυο ομάδων στο Champions League. Εκεί που η ομάδα του Χανς Φλικ ταπείνωσε με το 8-2 τους Μπλαουγκράνα.
Μάλιστα ο Γερμανός αμυντικός σχολίασε και τα σενάρια που κυκλοφορούν ότι η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα βρίσκεται στην pole position για να αποκτήσει τον Αργεντίνο, αν τελικά αυτός αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα κατά την διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.
Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μπόατενγκ στην Bild:
«Πριν το ματς με την Μπαρτσελόνα, μπορούσαμε (σ.σ η Μπάγερν) να αντιληφθούμε την κακή σχέση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα. Ο Μέσι γνωρίζει καλά τον Γκουαρντιόλα, πανηγύρισαν μεγάλες επιτυχίες μαζί, γι ‘αυτό και οι δύο τους γνωρίζουν ότι θα ταιριάζουν μαζί».
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Ο Ολυμπιακός πέτυχε σημαντική επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ και ο κόσμος των Πειραιωτών βρέθηκε στο ΣΕΦ και αποθέωσε τον Μπαρτζώκα, τους παίκτες του, αλλά και τον Γ. Αγγελόπουλο που τους υποδέχθηκε.
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 21 πόντους (4/5διπ., 3/8τριπ., 4/4β.), 4ριμπ., 3ασ., 1κλ. και 23 στην αξιολόγηση, ήταν καταλυτικός για τον Ολυμπιακό σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 10 πόντους και 9 ριμπάουντ, όντας το «κλειδί» του Ολυμπιακού, όπως «μαρτυρά» και η επίδοσή του στο ranking της Euroleague.