Ο ΠΑΟΚ καταστρώνει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν και προτεραιότητα των ανθρώπων του Δικεφάλου του βορρά αποτελεί η παραμονή των Αντελίνο Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο.
Οι ανανεώσεις των συμβολαίων των δυο ποδοσφαιριστών είναι βασικό θέμα συζήτησης κι αναμφίβολα τα πάντα ξεκινούν από εκεί όσον αφορά και τη μεταγραφική ενίσχυση του συλλόγου.
Οι προτάσεις που θα γίνουν στους δύο παίκτες για νέο συμβόλαιο φαίνεται πως προβλέπουν ψαλίδι κοντά στο 50% των αποδοχών τους, αφού ο Δικέφαλος του βορρά δεν θα υπερβαίνει το 1 εκατ. ευρώ σε συμβόλαια.
Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα αναφέρει η LiveSport, το ποσό που θα προτείνει ο ΠΑΟΚ στους δυο θα είναι περίπου 600.000 ευρώ, με τον μεν Βιεϊρίνια να πέφτει από τα 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο και τον Βραζιλιάνο μέσο από τα 1,1 εκατ. ευρώ.
Βέβαια παρά το «ψαλίδι» προβλέπονται μεγάλα μπόνους επίτευξης στόχων και για τους δύο, όμως και οι δυο θα απαντήσουν αφού επιστρέψουν από τις διακοπές τους και μετά από συνάντηση που θα έχουν με τον Ιβάν Σαββίδη.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι πως η συμμετοχή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον αγώνα με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη είναι αμφίβολη λόγω διάσεισης