Η παραμονή του Αντόνιο Κόντε μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρηθεί, ωστόσο από τη στιγμή που δεν έχει προκύψει κάποια συζήτηση με την «ιεραρχία» της Ίντερ, σε σχέση με το μέλλον του, μπορεί να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα.
Τα δίχτυα της στην Αγγλία και στην Τσέλσι φαίνεται πως σχεδιάζει να ρίξει η Ίντερ. Σύμφωνα με την Corriere dello Sport οι «νερατζούρι» θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ της νέας σεζόν τον Ιταλοβραζιλιάνο ακραίο οπισθοφύλακα των«μπλε», Έμερσον Παλμιέρι.
Μάλιστα η Ίντερ φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή, ρίχνοντας πλέον την προσοχή στις συζητήσεις με την Τσέλσι, οι οποίες βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.
Ο 25χρονος αριστερός μπακ, έχει φορέσει 19 φορές τη φανέλα της Τσέλσι, τη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Η Μπαρτσελόνα, έστω και... αγχωτικά κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα της Ρασίνγκ Σανταντέρ με 2-0 κι έτσι προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.
Η βαθμολογία της Euroleague μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μόναχο από τη Μπάγερν με 85-78 και τις νίκες των Μονακό, Μακάμπι, Ερυθρού Αστέρα, Μπασκόνια και Βίρτους Μπολόνια.