Πλήθος κόσμου στην κηδεία του 26χρονου στο Βόλο – Συγκλονιστικές στιγμές
Η εκκλησία των Εισοδίων της Θεοτόκου Άνω Βόλου αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει το πλήθος που συνέρρεε ακόμη και μετά το τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας που ένιωσε την ανάγκη να πει το τελευταίο αντίο στον 26χρονο
Εκατοντάδες κόσμου, η οικογένειά του και φίλοι του είπαν το απόγευμα της Πέμπτης το τελευταίο αντίο στον 26χρονο Βασίλη Μάγγο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στο Βόλο.
Η εκκλησία των Εισοδίων της Θεοτόκου Άνω Βόλου αποδείχτηκε μικρή για να χωρέσει το πλήθος που συνέρρεε ακόμη και μετά το τέλος της νεκρώσιμης ακολουθίας που ένιωσε την ανάγκη να πει το τελευταίο αντίο στον 26χρονο.
Ο θάνατος του 26χρονου προκάλεσε αντιδράσεις από τον συσχετισμό του με τον ξυλοδαρμό που είχε δεχτεί πριν από ένα μήνα από αστυνομικούς. Η ιατροδικαστική έκθεση απέδωσε τον θάνατό του σε οξύ πνευμονικό οίδημα, ενώ αναμένονται τις επόμενες ημέρες και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

«Ας μη νικήσουμε ποτέ, θα πολεμάμε πάντα»
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα magnesianews.gr, μετά το τέλος της τελετής και αφού οι στενοί συγγενείς του μίλησαν και απήγγειλαν στίχους που είχε γράψει συγγενικό του πρόσωπο, για να αποχαιρετήσουν τον άτυχο 26χρονο, οι γονείς και η αδελφή του κάλυψαν τα πρόσωπά τους με μια φωτογραφία του Βασίλη και με δημοσιεύματα εφημερίδας που είχε φωτογραφία από τον ξυλοδαρμό του πριν ένα μήνα από τις αστυνομικές δυνάμεις.
Ο πατέρας του είχε καλύψει το πρόσωπο με μια φωτογραφία του παιδιού του που έγραφε ό,τι είχε γράψει ο γιος του: «Ας μη νικήσουμε, θα πολεμάμε πάντα» και η μητέρα και η αδελφή του φωτογραφίες δημοσιεύματος που έδειχναν τον νεαρό πεσμένο, να τον χτυπούν αστυνομικοί έξω από τα Δικαστήρια, με τίτλο του ρεπορτάζ «δεν μπορώ να πάρω ανάσα».

- «Συνωστισμός και Σιωπή: Η Ελλάδα των αντιθέσεων σε επίπεδο δήμων»
- Βαλέρια Χοψονίδου: Σοβαρό χειρουργείο για τον 8 μηνών γιο της – Τι είπε για την περιπέτεια
- Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Πανιώνιο εκτός έδρας – «Μάχη» ΑΕΚ και Ηρακλή στη «Sunel Arena»
- «Η σιωπή είναι συνενοχή» – Ανοιχτή επιστολή Ανδρουλάκη σε υπουργούς και δημόσιους αξιωματούχους που υπήρξαν στόχοι υποκλοπών και του Predator
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Πώς ξεκίνησε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. – Τι λέει η Δημογλίδου
- «Η Μπαρτσελόνα θέλει τον Μάικ Τζέιμς και τον Ολιβιέ Ενκάμουα»
- Η επιστήμη ξέρει ποια είναι η χειρότερη ώρα για να φας γλυκό
- Δημοψήφισμα στην Ιταλία: Στις κάλπες οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για τη δικαστική μεταρρύθμιση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/marek-piwnicki-vOGENinKryI-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442