ΕΠΟ : Παραιτήθηκαν και άλλοι δύο εφέτες της Επιτροπής Εφέσεων
Οι μαφιόζικες επιθέσεις σε ανθρώπους της Δικαιοσύνης έφεραν άλλες δύο παραιτήσεις στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ
Μετά τις χθεσινές συγκλονιστικές εξελίξεις και τις μαφιόζικες επιθέσεις δολοφονίας χαρακτήρων που τα γνωστά δημοσιογραφικά γκρουπούσκουλα εξαπέλυσαν εναντίον τους, αλλά και τις απειλές για τη ζωή τους, οι δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων, κ. Φιλόπουλος και Βρυώνης, οδηγήθηκαν σε παραίτηση.
Σήμερα έγινε γνωστό από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ ότι παραιτήθηκαν ακόμη δύο εφέτες, και συγκεκριμένα η κ. Χαρίκλεια Ηλιοπούλου και ο κ. Ιωάννης Παπαϊωάννου.
Χωρίς να είναι γνωστοί οι λόγοι της παραίτησής τους, θεωρείται βέβαιο στο δικαστικό σώμα ότι μετά τις επιθέσεις εναντίον των συναδέλφων τους δε θα μπορούσαν να μείνουν άπραγοι.
Σε κάθε περίπτωση, οι κ. Φιλόπουλος και Βρυώνης ως ανώτατοι δικαστές και μάλιστα εφέτες προέκριναν με την απόφασή τους την εφαρμογή του νόμου και βάσει αυτού θεώρησαν ανέλεγκτη την απόφαση της ΕΕΑ.
- Νέος τραυματισμός για τον Ίσκο, χάνει το ματς με τον ΠΑΟΚ
- Ο Ταϊρίκ Τζόουνς αρέσει στον Ολυμπιακό – Παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Παρτιζάν οι «ερυθρόλευκοι» (vid)
- «Πρόταση της Γκρέμιο στον Παναθηναϊκό για τον Τετέ»
- Νέο ξέσπασμα του Αντετοκούνμπο: «Είμαι εδώ, μην μου κάνεις αυτή την ερώτηση, είναι ασέβεια…» (vid)
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της Κυριακής (28/12): Δράση με Premier League και Κόπα Άφρικα
- Καυγάς στη λήξη του Μπουλς – Μπακς λόγω καρφώματος του Αντετοκούνμπο (vid)
- Επιμένουν για Λάτσιο και Ιωαννίδη οι Ιταλοί: «Τον παρακολουθεί ενόψει καλοκαιριού…»
- Σύρραξη και μπουνιές στο Πέλικανς – Σανς (vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 28.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jerry-zhang-1mBXWoGoI-s-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442