Με προπόνηση το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League κόντρα στον ΟΦΗ.
Αμέσως μετά ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Κρήτη για τον αγώνα της Τετάρτης (19:15, novasports3HD).
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.