Σε σταθερή κατάσταση, εκτός κινδύνου, συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το 2,5 ετών κοριτσάκι, το οποίο ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στην περιοχή του Πολυχρόνου, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 23/7, λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, όταν λουόμενοι εντόπισαν το παιδί μέσα στη θάλασσα, σε απόσταση περίπου δύο μέτρων από την ακτή.
Η σωτήρια και άμεση παρέμβαση ναυαγοσώστη με ΚΑΡΠΑ, επανέφερε το κοριτσάκι το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσάνδρας. Οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Το κοριτσάκι φέρεται να είχε πιει αρκετό νερό και οι γιατροί προβληματίζονται μήπως υποστεί κάποια λοίμωξη, ωστόσο μέχρι στιγμής όλα κυλούν ομαλά.
Η μητέρα του κοριτσιού συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα. Πρόκειται για πολύτεκνη οικογένεια, με πέντε παιδιά.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής