Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Εκκληση για βοήθεια ώστε να κτιστεί η στέγη για ενήλικες με σοβαρή κινητική αναπηρία

Εκκληση για βοήθεια ώστε να κτιστεί η στέγη για ενήλικες με σοβαρή κινητική αναπηρία

Tον Ιούνιο συγκεντρώθηκε το 1/4 του ποσού που απομένει για να ολοκληρωθεί το έργο της Στέγης. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και όλο τον Ιούλιο 2020.

Με ένα απλό SMS με τη λέξη «ΣΤΕΓΗ» στο 19 805 από το κινητό σας, μπορείτε να παίξετε πρωταγωνιστικό ρόλο στο να χτιστεί το συντομότερο δυνατόν η Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΑΡΙΑΔΝΗ» και να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι 9 ενήλικες με σοβαρή κινητική αναπηρία.

Ένα σπίτι που θα τους προσφέρει οικογενειακή θαλπωρή, φροντίδα και αγάπη.

Ως μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Εγκεφαλικής Παράλυσης, η Στέγη πιστεύει στις απέραντες δυνατότητες κάθε ανθρώπου με εγκεφαλική παράλυση, φτάνει να του δίνονται ίσες ευκαιρίες.

Με τη βοήθεια και έμπρακτη εμπιστοσύνη της κοινωνίας, έχει επιτελέσει όλα αυτά τα χρόνια ένα σημαντικό και αναγνωρισμένο έργο και έχουμε φροντίσει πάνω από 4.000 παιδιά και ενήλικες  με εγκεφαλική παράλυση.

Η ίδρυση Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, όπως η ΣΤΕΓΗ «ΑΡΙΑΔΝΗ», είναι μια από τις πιο επείγουσες ανάγκες αυτής της εποχής και κατ’ επέκταση η απόλυτη προτεραιότητά μας,  καθώς πολλοί ενήλικες με βαριά κινητική αναπηρία βρίσκονται με υπερήλικες γονείς που δεν είναι πια σε θέση να τους φροντίσουν στο σπίτι.

Tον Ιούνιο συγκεντρώθηκε το 1/4 του ποσού που απομένει για να ολοκληρωθεί το έργο της Στέγης. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και όλο τον Ιούλιο 2020.

Η Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, ειδικώς αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο, ιδρύθηκε το 1972 για να προσφέρει μια θέση στον ήλιο στον άνθρωπο με εγκεφαλική παράλυση στην Ελλάδα.

Στο Πρότυπο Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης «Πόρτα Ανοιχτή» προσφέρεται καθημερινά και δωρεάν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προγραμμάτων υψηλής ποιότητας για την εκπαίδευση, αποκατάσταση, ψυχαγωγία και κοινωνική ένταξη πάνω από 240 παιδιών, εφήβων και ενηλίκων με εγκεφαλική παράλυση.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024