Παπανικολάου: «Καλή τύχη αδερφέ, όχι εναντίον μας»
Το μήνυμα του Κώστα Παπανικολάου προς τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Δεν είναι τυχαίο αυτό που έγραψε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ στο ποστάρισμά του στο instagram ούτε και όσα λέει σχετικά με το Ολυμπιακό.
Ο Σέρβος σέντερ, μετά από 5 χρόνια στο λιμάνι, αποχωρεί από τους Ερυθρόλευκους έχοντας μόνο φίλους. Βασικά νιώθοντας ότι αφήνει στην Ελλάδα την δεύτερη οικογένειά του.
Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ο κολλητός του «Μίλου» όλο αυτό το διάστημα στον Ολυμπιακό. Αχώριστοι εντός και εκτός παρκέ, δύο πολύ καλοί φίλοι, αδέρφια όπως συχνά έλεγε ο νέος παίκτης της ΤΣΣΚ Μόσχας.
Ο Παπανικολάου έστειλε το μήνυμά του στον φίλο του, που από την καινούρια σεζόν θα είναι αντίπαλός του.
Με story του στο instagram έγραψε: «Καλή τύχη αδερφέ μου Νίκολα Μιλουτίνοφ. Θα μου λείψουν περισσότερα πράγματα από το να είμαστε απλά συμπαίκτες. Καλή τύχη και όχι εναντίον μας».
- Παναθηναϊκός: Στις 39.074 θέσεις η τελική χωρητικότητα του νέου γηπέδου στον Βοτανικό
- Τα Χριστούγεννα του NBA: Η μέρα που η κανονική σεζόν γίνεται παγκόσμιο θέαμα
- Συγκινεί ο Πολονάρα που δίνει μάχη με τη λευχαιμία: «Τα φετινά Χριστούγεννα είναι λίγο διαφορετικά»
- Φλαμένγκο: Ρεκόρ στην ιστορία της Βραζιλίας στα έσοδα με 322 εκατομμύρια ευρώ στο 2025!
- Η Παπαμιχαήλ και το όνειρο της συμμετοχής στο κυρίως ταμπλό του Αυστραλιανού Όπεν
- Ο Άρης Betsson μοίρασε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά της κλινικής «Άγιος Λουκάς»
- Ο Αντεγέμι εξακολουθεί να προκαλεί συζητήσεις στη Γερμανία
- Οι τουρκικές Αρχές συνέλαβαν τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε Σαντετίν Σαράν! Εμπλέκεται σε υπόθεση ναρκωτικών!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442