«Είναι σωστό να διατηρήσουμε τη σωματική και ψυχική μας ευεξία» τόνισε ο κ. Τσιόδρας, τονίζοντας όμως ταυτόχρονα πως η σωματική άσκηση θα πρέπει να γίνεται με τις σωστές προφυλάξεις.
«Σε κάποιες περιοχές πλημμύρισαν οι δρόμοι. Το μήνυμα μένουμε σπίτι δεν αλλάζει. Είναι αδύνατον να φοβόμαστε να περπατάμε για μισή ώρα την ημέρα. Το περπάτημα έξω είναι καλό και είναι δικαίωμα μας να το κάνουμε. Μπορούμε να περπατάμε τηρώντας όμως τις αποστάσεις. Προσοχή όμως δεν μπορούμε να μην φοβόμαστε τον συνωστισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Οι πολίτες των μεγαλουπόλεων , παραδέχθηκε ο κ. Τσιόδρας είναι πιο δύσκολο να τηρήσουν τις αποστάσεις αλλά όπως είπε πρέπει να γίνει.
«Όταν βγαίνουμε να περπατήσουμε, δεν μπορούμε να ανακατεύουμε τις παρέες» σημείωσε.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.