Νέβιλ : Κάθετα αντίθετος σε διεξαγωγή πρωταθλήματος χωρίς θεατές
Ο Γκάρι Νέβιλ μίλησε για την πιθανότητα να διεξαχθεί το υπόλοιπο της Premier League κεκλεισμένων των θυρών και ήταν κάθετα αντίθετος με μια τέτοια απόφαση.
Η αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία σκέφτεται την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων κεκλεισμένων των θυρών, ειδικά της Premier League, καθώς πιέζεται από τα τηλεοπτικά δικαιώματα αξίας δις ευρώ.
Έχει αναβάλει τους αγώνες, παρατείνοντας τη σεζόν έως το τέλος Ιουνίου, και εκτιμά πως είναι καλύτερο για τη δημόσια υγεία, λόγω του κορονοϊού, να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, όταν ξεκινήσει, χωρίς φιλάθλους.
Ο Γκάρι Νέβιλ ωστόσο σε δηλώσεις του εκφράζει την αντίθετη άποψη από την ομοσπονδία.
«Καταρχήν ότι λέμε τώρα είναι απλές προβλέψεις. Ο ιός θα κρίνει τα πάντα. Θεωρώ πως είναι λάθος να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η σεζόν χωρίς φιλάθλους. Πέρα από το γεγονός πως καταδικάζουμε δεκάδες μικρές ομάδες σε αφανισμό, ποιος πιστεύει πως σε κρίσιμα ματς οι φίλαθλοι δεν μαζευτούν έξω από το γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα τους. Το είδαμε στο ματς της Βαλένθια με την Αταλάντα.
Χιλιάδες έξω από το γήπεδο. Είναι πολύ βιαστικές τέτοιες συζητήσεις και πρέπει να περιμένουμε την εξέλιξη της πανδημίας», τόνισε ο παλαίμαχος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της εθνικής Αγγλίας.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί