Έβρος: Απετράπη από το πρωί η είσοδος 5.500 προσφύγων και μεταναστών
Σύμφωνα με κυβερνητικές «πηγές», «από τις 06.00 το πρωί της Κυριακής μέχρι πριν από λίγο έχουν καταγραφεί περίπου 5.500 αποτροπές εισόδου παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα»
Στην αποτροπή εισόδου 5.500 προσφύγων και μεταναστών προχώρησαν οι δυνάμεις ασφαλείας που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου.
Σύμφωνα με κυβερνητικές «πηγές», «από τις 06.00 το πρωί της Κυριακής μέχρι πριν από λίγο έχουν καταγραφεί περίπου 5.500 αποτροπές εισόδου παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα».
Στο ίδιο χρονικό διάστημα, αναφέρεται σε ενημερωτικό σημείωμα, πραγματοποιήθηκαν 60 συλλήψεις και σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της νύχτα του Σαββάτου, σύμφωνα με τον υφυπουργό Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, έγιναν περί τις 9.600 προσπάθειες παραβίασης των συνόρων μας.
- Τραμπ: Κατηγορεί για «προδοσία» τα ΜΜΕ που διερωτώνται για την υγεία του
- Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία του με τον Μόντε Μόρις
- Αυστρία: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον πρώην μεγιστάνα Ρενέ Μπένκο για απάτη
- Σαμσουνσπόρ: «Όχι» στους οπαδούς της που ζήτησαν να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ με εμφάνιση που θυμίζει τον Κεμάλ
- Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]
- Nikon Comedy Wildlife Awards 2025: Γορίλας μπαλαρίνος στην κορυφή – Από αλεπούδες break-dancers σε ερωδιό σέρφερ, όλοι οι νικητές
- Phishing: Πώς εξελίχθηκαν οι επιθέσεις το 2025
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)












![Αγρότες: Ένταση στη Θεσσαλονίκη – Αστυνομικοί πήγαν να ταυτοποιήσουν παραγωγό την ώρα που όργωνε, στο νοσοκομείο αγρότης [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/AC4A5648-1-315x220.jpg)
![Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotis-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442