Ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σε φιλικό προετοιμασίας το Λαύριο στο ΣΕΦ, με τον Σακίλ ΜακΚίσικ για πρώτη φορά, έστω και ανεπίσημα, να αγωνίζεται φορώντας τη φανέλα των Πειραιωτών.
Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ πέτυχε 8 πόντους, με το ματς να είναι κεκλεισμένων των θυρών για τον κόσμο και μόνο οι ομάδες και οι φωτογράφοι να έχουν την άνεση να παρακολουθήσουν από κοντά τα κατορθώματα του νέου παίκτη του Γιώργου Μπαρτζώκα.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:00) στην OPAP Arena σε ένα αθηναϊκό ντέρμπι χωρίς περιθώρια για απώλεια, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ, που έχει την ψυχολογία στα… ύψη.
Ο Άλεκ Πίτερς με τα τρία τρίποντα που πέτυχε κόντρα στο Μαρούσι, πέρασε στην πρώτη θέση της λίστας των ξένων παικτών του Ολυμπιακού με τα περισσότερα εύστοχα σουτ από τα 6,75μ. στην Stoiximan GBL.
Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αμαρουσίου, για την ώθηση που πήραν οι Ερυθρόλευκοι μετά το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και για τη «διαβολοβδομάδα».