Με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει η Λαμία για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.
Η ομάδα του Άκη Μάντζιου που θέλει να επαναλάβει τον περσινό της θρίαμβο όταν είχε αποκλείσει τους Πειραιώτες με νίκη εκτός έδρας δεν θα έχει στη διάθεσή της τους Θεοδωρόπουλο, Βύντρα, Μπεχαράνο, Δημούτσο, Πλιάτσικα και Μπιανκόνι.
Στην αποστολή για πρώτη φορά όμως θα είναι ο Επασί αλλά και ο Μπάχανακ που ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά σε μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του στο βόλεϊ γυναικών, στη ρεβάνς του μεγάλου τελικού για το CEV Challenge Cup κόντρα στη Βαλεφόλια.
Δύο άρθρα του κανονισμού του Κόπα Άφρικα ήταν αυτά που επικαλέστηκε η CAF για να αλλάξει το αποτέλεσμα του τελικού και το Μαρόκο να πάρει τελικά το τρόπαιο, στερώντας τον τίτλο από τη Σενεγάλη.