Παναθηναϊκός : Αναγκαίο κακό το ντέρμπι με την ΑΕΚ
Οι συζητήσεις στον Παναθηναϊκό περιστρέφονται γύρω από τους προημιτελικούς του Κυπέλλου, όμως προέχει η αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Γιατί αλλιώς ελλοχεύει ένας μεγάλος κίνδυνος...
Παραμονή του αθηναϊκού ντέρμπι και είναι σαν να μην πρόκειται να διεξαχθεί.
Ο οργανισμός του Παναθηναϊκού έχει αφοσιωθεί στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, αποσκοπώντας στο να εξαντλήσει τα περιθώρια για την ανατροπή και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.
Το παιχνίδι με την ΑΕΚ αντιμετωπίζεται ως αναγκαίο κακό, μια τυπική υποχρέωση που πρέπει να διεκπεραιωθεί πριν από τη φετινή μητέρα των μαχών.
Εν μέρει, είναι λογικό. Ο Παναθηναϊκός έχει ως προτεραιότητα τη διεκδίκηση του Κυπέλλου, παρά τα όσα υποστηρίζει ο Γιώργος Δώνης στις συνεντεύξεις του.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Έκπληξη από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία «λύγισε» με 94-89 την πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε και εξακολουθεί να ελπίζει στην είσοδό της στη 10άδα της Euroleague.
Η Μονακό επέστρεψε από το -12 στην τέταρτη περίοδο, νίκησε με 90-85 το Μιλάνο και έκανε μεγάλο βήμα για τη δεκάδα, φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό.