Στον Παναθηναϊκό αφήνουν πίσω τον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ και την ήττα με 2-0 και στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι που ακολουθεί, με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, Κυριακή στις 19:30.
Ο Γιώργος Δώνης δεν θα έχει στην διάθεσή του για το προσεχές ματς τον Εμάνουελ Ινσούα που είναι τιμωρημένος, αλλά ταυτόχρονα και τραυματίας. Τη θέση του Αργεντινού, στο ματς της Κυριακής, θα πάρει ο Χατζηθεοδωρίδης και αυτή θα είναι μια από τις λίγες αλλαγές που θα κάνει ο προπονητής του Παναθηναϊκού στο βασικό σχήμα.
Όλα δείχνουν πως, στην αρχική ενδεκάδα, θα επανέλθει ο Χρήστος Δώνης, ίσως αντί του Δημήτρη Κουρμπέλη, ενώ τη θέση του Ζαχίντ που χρειάζεται ανάσες αναμένεται να πάρει ο Μπουζούκης.
Οι τραυματισμοί των Χατζηγιοβάνη και Νάγκι δεν εμπνέουν ανησυχία και θα αγωνιστούν, αν και είναι άγνωστο αν θα βρεθούν ταυτόχρονα στην ενδεκάδα.
Μάρκο Νίκολιτς και Φελίπε Ρέλβας μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, τονίζοντας αμφότεροι πως η «Ένωση» θα πολεμήσει μέχρι τέλους για να πετύχει την ανατροπή.
Ο ηθοποιός Μιχάλης Μητρούσης εξήγησε πώς ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο τον βοήθησε να ξεπεράσει μια δύσκολη ψυχολογικά κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει όταν ήταν μικρός.
Σε ηλικία 96 ετών έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Χοσέ Σανταμαρία, μέλος της «χρυσής» ομάδας των δεκαετιών του '50 και του '60.
Ο Ολυμπιακός περιμένει ήδη αντίπαλο στα play offs της Euroleague ανάμεσα σε 4+2 υποψήφιους, με τη Μονακό του Μάικ Τζέιμς να είναι το φαβορί, σύμφωνα με τις πιθανότητες.