«Ράγισαν» καρδιές στο Καραϊσκάκη για τα θύματα της θύρας 7 (pics & vid)
Συγκίνηση στο «Γ. Καραισκάκης» πριν το ματς με την Ξάνθη με το βίντεο προς τιμήν των 21 θυμάτων της Θύρας 7. Οι συγγενείς των θυμάτων στάθηκαν μπροστά από το πέταλο και άφησαν λουλούδια.
Πολύ συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο «Γ. Καραϊσκάκης» πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Ξάνθη. 39 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την τραγική εκείνη μέρα της 8ης Φεβρουαρίου 1981 και πριν το παιχνίδι στα μάτριξ του γηπέδου έπαιξε βίντεο προς τιμήν των θυμάτων.
Συγγενείς των 21 θυμάτων της τραγωδίας, κατευθύνθηκαν προς το πέταλο του γηπέδου, αποτίοντας φόρο τιμής μπροστά στο πανό που αναρτήθηκε εις μνήμη των θυμάτων.
Οι συγγενείς άφησαν λουλούδια και πολλοί από τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Στα χέρια του κρατάει ο Ολυμπιακός την παραμονή στην πρώτη τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας στα play-off της Euroleague - Τι ισχύει με τις ισοβαθμίες και τι χρειάζονται οι «ερυθρόλευκοι» στις τελευταίες αγωνιστικές.
Το Αμύντας - Ανόρθωση έκρινε για τους γηπεδούχους την παραμονή στην Α1 Γυναικών ενώ υποβιβάστηκε η ομάδα του Βόλου (92-87), ωστόσο το ματς τελείωσε με σύρραξη στο παρκέ...